Greve Fysioterapeut og Osteopat nær Greve

nakkesmerter

Velkommen til Sydkystens Osteopati & Fysioterapi

Jeg er uddannet fysioterapeut og osteopat, og er opvokset og bor stadig i Greve. På nuværende tidspunkt ligger klinikken i Vallensbæk Strand tæt på Greve.
Når du kommer til behandling på klinikken tager jeg mig god tid til at spørge ind til dine smerter, for derefter at lave en grundig undersøgelse af dig. Dermed kommer jeg nærmere årsagen til dine smerter, og vi kan derefter igangsætte en behandlingsplan.

Når jeg behandller bruger jeg min viden inden for fysioterapien til at give dig øvelser, hvis relevant for din problemstilling, så du hurtigere kommer smerterne til livs. Derudover bruger jeg min osteopatiske viden til at se kroppen som en helhed. Du vil opleve at jeg kan arbejde et sted langt væk fra, hvor smerterne befinder sig. På denne måde får vi dig hurtigst smertefri.

Som osteopat arbejder jeg med hele kroppen og dens tre systemer; det muskuloskeletale system, organ systemet samt det kraniosakrale system. Ved hjælp at sikre og effektive osteopatiske teknikker, hjælper jeg din krop til at genfinde balance og evnen til at hele sig selv. Hos Sydkystens Osteopati & Fysioterapi er du i sikre hænder.

Vi har stor viden inden for smerte, og benytter også den nyeste behandlingsteknik inden for funktionel neurologi kaldet P-DTR. Her er formålet at stimulere og behandle nervesystemet og udløse en dyb senerefleks, for at ændre på de faresignaler hjernen modtager. Smerte er altid din hjernes fortolkning af den information den får. Ved at ændre den dårlige information, kan vi ændre smerten. Læs om P-DTR her

Vi har en aftale med de fleste forsikringsselskaber, så kontakt dem gerne mhp osteopati behandling.

Hos os er du i fokus!

Hvorfor vælge os

√ Autoriseret Osteopat og Fysioterapeut
√ Patienten i fokus
√ Vi behandler årsagen
√ Vi sætter tid af til dig
√ Vi brænder for vores fag
√ Vi hjælper dig af med dine smerter
√ Lokal behandler fra Greve med klinik i Vallensbæk Strand

Vi står klar til at besvare din mail:)

Husk at checke spamfolder