osteopat vallensbæk

Osteopat Vallensbæk | Vallensbæk Osteopati

Osteopat Vallensbæk. Hos Sydkystens Osteopati & Fysioterapi i Vallensbæk Strand behandler vi patienter fra hele københavn, Valby, Hvidovre, Greve, Solrød og mange andre byer.

Vi har stor erfaring med behandling af ryg og nakkesmerter, men er dygtige til de fleste smerteproblematikker, uanset om de er kroniske eller akutte. 
Vi behandler ofte patienter når andre behandlere har givet op, da vi har stor indsigt i kroppen og dens kompenseringer samt smerteforståelse.
Vi benytter os af sikre og effektive, osteopatiske teknikker.

Læs mere om os her

Når du kommer til behandling hos os, er du i trygge hænder. Vi sætter os godt ind i din smerteproblematik og historie. Vi sætter god tid af til dig, så du ikke føler, at du ikke bliver hørt. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Vi har et stort ønske om at kunne hjælpe mennesker med smerter og fysiske begrænsninger. Derfor vil der blive lavet en grundig undersøgelse, for at finde frem til årsagerne for dine smerter. Derefter lægger vi en plan for behandling og videre forløb. Med vores uddannelse som fysioterapeut og osteopat, har vi muligheden for at give dig øvelser, hvis de vurderes relevante. Men vi spilder heller ikke din tid med ligegyldige øvelser.
Lyder det som noget for dig, så tag og hiv fat i os.
Du kan kontakte vores sekretær på tlf 30 20 30 10 (ingen sms) eller sende en mail på info@sydkystensosteopati.dk

Hvorfor vælge Sydkystens Osteopati & Fysioterapi

√ Autoriseret Osteopat & Fysioterapeut

√ Kom af med dine smerter

√ Behandler årsagen og ikke symptomerne!

√ I samarbejde med dig lægger vi en plan for dit behandlingsforløb

√ Du modtager viden om smerte samt gode råd og vejledning

    sydkystens osteopati